/


terug naar informatie over Cacao

naar overzicht oliën >>>

Nederlandse naam

botanische naam

volg Anthémis op
     
   
Cacao extract - productspecificatie / analyse
geen complete informatie en analyse beschikbaar

1. product

chargenr. E0290 / 201705 / Na
productnaam Cacao absolue
land van herkomst BRD
INCI naam Theobroma cacao extract
botanische naam Theobroma cacao
synoniem  
farmacopoea Einecs: 283-84-6

2. eigenschappen

kleur donkerbruin
geur warme cacaogeur
smaak bitterzoet
noot hartnoot - basisnoot
element aarde - vuur
consistentie stroperig tot vast
bereiding extractie Cacaobonen met alcohol

3. reinheid

löslich in Ethanol 96 vol% 1 ml ist in 2 ml klar löslich
mischbar mit  Fetten und ätherischen Ölen
relative Dichte20°C 1,1
Brechungsindex20°C  
optische Drehung20°C -°
Farbe Gardner  
Säurezahl Lackmus 5
alk. und sauer reag. Subst.  
Jodzahl  
Verseifungszahl  
Gehalt  
wasserlösliche Anteile entsprechend
Fremde fette Öle entsprechend
Fremde äther. Öle  
fremde Ester entsprechend
verharzte äther. Öle entsprechend
nichtfl. Anteile  
Frei Alkohol  
Flampunkt ° C
Siedepunkt ° C
Erstarrungspunkt  
Organ. Halogenverbind. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Peroxidzahl  
Haltbarkeit ab Ld. mindenstens 24 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 48 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt
   

4. analyse gaschromatogram





Cacao extract kopen


aromatherapie etherische oliën massage oliën aromamengsels
       
vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aroma/analysetholie/analyseCacao.htm - laatste wijziging vrijdag 02 november 2018

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer