oovolg Anthťmis opbeschrijvingen
etherische oliŽn

eth. olie A t/m D
eth. olie E t/m K
eth. olie L t/m R
eth. olie S t/m Z

Attars
blends

insecten verdrijven

Nederlandse namen
botanische namen
recepten


basisoliŽn
basisoliŽn A t/m Z
basisoliŽn info
toepassingen

haar verzorging
huid verzorging

hydrolaten

zalven
gels


prijzen
basisoliŽn
etherische oliŽn
grootverpakkingen
professionals

therapeutische mengsels

insecten verdrijvenDode Zee
Edom huidverzorging
Edom aanbieding
Safi huidverzorging
Dode Zee INFO
Dode Zee mineralen
Dode Zee modder
RŁgener Krijt
Magnesium olieinfo plantaardige
huidverzorging
Aanbiedingsets
Neutral Dode Zee
Mineral RŁgener Krijt
Krijtbehandelingen
Tea Tree verzorging
Duindoorn verzorging
Rozenbottel verzorging
Cocos huidverzorging
Voetverzorging

handcrŤmes
shampoo

massage oliŽn
huid oliŽnzepen
Aleppo zepen


disclaimer

   De Rosť Exclusiv huidverzorgingslijn werd ontwikkeld voor de droge gevoelige huid en voor een veeleisende huid die een bijzondere verzorging verlangt.

Als ingrediŽnten worden kostbare plantenextracten en oliŽn bebruikt zoals bijv. Rosa Mosqueta en Teunisbloemolie die speciaal op dit huidtype afgestemd zijn. De huid wordt tegen milieu-invloeden beschermd en rimpelvorming vertraagd.

De elasticiteit verbetert en de huid voelt weer zacht en glad aan. Echte biologische Rozenolie verleent deze producten een exclusieve geur. Het is een lijn voor mensen die hun huid dagelijks willen verwennen en bovendien voor de liefhebbers van de geur van rozen.
Rosa Mosqueta olie wordt door koude persing gewonnen uit de zaden van een Wilde Roos uit Chili en is rijk aan onverzadigde vetzuren. Uit studies is gebleken dat deze olie een gladmakend effect op de huidstructuur heeft.

Bovendien ondersteunen de revitaliserende eigenschappen van de olie de celregeneratie en vertragen zo het onstaan van rimpels. Eveneens wordt de barriŤrefunctie van de huid gesterkt waardoor het vochtverlies vermindert en de elasticiteit intact blijft.

Al met al ideaal voor de verzorging van de droge en rijpere huid. Door het ontbreken van dierlijke ingrediŽnten als bijenwas en lanoline is deze lijn ook geschikt voor veganisten. een folder kunt u hier downloadenverzorging van een droge, rijpere huid met RosŤ exclusive

De meeste mensen hebben eerder last van een droge dan van een vette huid, zeker na de puberteit. Belangrijke oorzaken zijn centrale verwarming en airconditioning die veel vocht aan onze huid onttrekken. Ook zon en wind hebben een sterke uitdrogende werking.

De droge huid heeft een zeer fijne structuur, met soms een craquelť achtig uiterlijk en voelt na het wassen snel trekkerig en schraal aan. Een droge huid ziet er eerder `oud` uit dan een vette, bij extreme droogte gaat de huid schilferen.

Bij een droge huid is het belangrijk de vochthuishouding van de huidcellen weer in balans te brengen. Gebruik daarom niet zo maar een crŤme maar kies een
CMD kwaliteitsprodukt en verzorg de huid hiermee dagelijks.

Wees heel zorgvuldig bij het vaststellen van uw huidtype, er zijn namelijk ook vette huiden met het uiterlijk van een (zeer) droge huid. Deze huid als een droge huid te behandelen zou funest zijn.


benodigde CMD produkten

dagcrŤme
8603 - nachtcrŤme 8604 - gezichtsreiniger 8600 - gezichtslotion 8602
masker
8605 - OPTIE oog make-up remover 8601

verzorging

Iedere huid is blij met een schoonmaakbeurt aan het begin van de dag, ook als de avond ervoor het gezicht goed is gereinigd. `s Nachts vinden er namelijk belangrijke herstelwerkzaamheden plaats waarbij de huid afvalstoffen uitscheidt.

dagelijks
`s ochtends
`s avonds
  Neem een plukje watten of een wattenschijfje, maak het vochtig en doe er wat reinigingsmelk op. Wrijf daarmee in ronddraaiende bewegingen, op die manier wordt de huid goed schoon en gelijk een beetje gemasseerd.
Begin bij de hals, neem een nieuw watje en doe dan het gezicht. Werk steeds van beneden naar boven, dus eerst de kin, dan de wangen en het voorhoofd. Spoel het gezicht en hals goed af met lauwwarm water. Daarna droog deppen.

dagelijks
`s ochtends
`s avonds
  Neem een watje, doe er wat lotion op en dep zachtjes hals en gezicht. De lotion herstelt de zuurmantel en sluit de poriŽn. Rosť exclusive lotion is bijzonder mild en heeft een heerlijke Rozengeur.

dagelijks
`s ochtends
  Breng na het reinigen de hydraterende dagcrŤme aan, neem een hoeveelheid ter grootte van een erwt en verdeel dit dun over het gehele gezicht. Doe dit ook weer van beneden naar boven en vanaf bovenkant neus zijwaarts over het voorhoofd. De crŤme beschermt tegen uitdroging en ongunstige invloeden van buitenaf, bijv. weer, cv, airconditioner etc. Wacht 10-15 minuten voordat u make-up aanbrengt.

dagelijks
`s avonds
  Reinig de huid als hierboven beschreven, eventuele oogmake-up verwijderen met oogmake-up remover of met een beetje nachtcrŤme. Breng dan de verzorgende nachtcrŤme aan. Verdeel de crŤme goed over kin, wangen, neus en voorhoofd.
Klop ook voorzichtig een beetje nachtcrŤme rond de ogen.

Rosť exclusive crŤmes trekken snel in de huid, laten geen hinderlijk `vet` laagje achter en helpen de huid `s nachts bij haar opbouwend werk.

1x per week
of naar behoefte
  Ook de oudere huid heeft af en toe behoefte aan een extraatje. Neem daarom regelmatig een masker. Dit masker stimuleert de doorbloeding en het vermogen vocht vast te houden. Het resultaat een frisse zijdezachte huid.

Breng het masker mesdik aan en laat het 20 minuten inwerken. Resten verwijderen met een vochtige doek of in de huid masseren.
  een masker is een oppepper voor ieder huidtype
lichaamsverzorging droge huid

Neem minimaal 1x per week een bad met Dode Zee mineralen. Los 250 gram mineralen op in heet water. Breng het bad met koud water op een aangename temperatuur en baad maximaal 20 minuten. Na het baden het lichaam droog deppen en masseren met Rosť exclusive bodylotion of huidolie.

Gebruik voor het dagelijkse wassen of douchen
Rosť exclusive
douchegel of  Olijfoliezeep dep het lichaam droog en masseer met bodylotion of huidolie. Droge, ruwe plekken aan elleboog en knie dagelijks inwrijven met Coco handcrŤme.
INCI   INCI   INCI   INCI   INCI   INCI   INCI
klik op bovenstaande afbeeldingen voor de gebruikte ingrediŽnten

welke verzorging gebruiken bij:              
  Tea Tree Mineral Sandorini Rio de Coco Neutral Rosť Exclusive Edom
vette huid ja ja ja   ja   ja
normale tot gemengde huid ja ja ja beperkt ja   ja
normale huid ja ja ja ja ja ja ja
normale tot droge huid ja ja ja ja ja ja ja
droge huid   beperkt ja ja ja ja ja
gevoelige huid     beperkt ja ja ja ja
probleemhuid met puistjes ja   beperkt   beperkt beperkt ja
naar allergieŽn neigende huid     beperkt ja ja   beperkt
extreem droge huid, eczeem, psoriasis       beperkt ja beperkt jaCMD Natuurkosmetika, huidverzorging met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Er wordt geen gebruik gemaakt van synthetische ingrediŽnten.  

Voor de produktie van CMD natuurcosmetica wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke, grotendeels plantaardige ingrediŽnten. De gebruikte plantenoliŽn zijn van hoogwaardige kwaliteit en in veel gevallen afkomstig van biologische teelt.
Minerale olie, uit aardolie gewonnen grondstoffen, synthetische geurstoffen en parabenen zijn uit den boze !

Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen is de
Rosť exclusive huidverzorging bijzonder goed geschikt voor mensen met een zeer droge of rijpere huid, allergieŽn en andere huidproblemen.
CMD cosmetica wordt geproduceerd onder controle van het BDIH (keurmerk van Duitse Natuurcosmetica fabrikanten)

  geen gebruik van synthetische geurstoffen, synthetische emulgatoren, minerale oliŽn of uit mineraalolie vervaardigde grondstoffen


   

Anthťmis webshop
honderden oliŽn in therapeutische kwaliteitrecepten


oliŽn zoeken op
Nederlandse naam
botanische naam
wrattenoliŽn


welke olieEdom huidverzorging met Dode Zee mineralen

aanbiedingmassage oliŽn

massage oliŽn zonder synthetische toevoegingen

Rosa Mosqueta
huidverzorging met Rozenbottel olie

Rio de Coco
huidverzorging met biologische Cocosolie
Tea Tree
huidverzorging met biologische Tea Tree olie

Neutral
verzorging met Dode Zeezout voor de allergische huid

Sandorini
huidverzorging met biologische Duindoornolie
etherische olie in jojoba,
te gebruiken als parfum of toevoeging aan massag-oliŽn
Parfum olie met hoofdzakelijk natuurlijke ingrediŽnten

   
/CMDcosmetica/Rozenbottel.htm - laatste wijziging maandag 28 januari 2019

copyright Anthťmis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer