/volg Anthťmis opetherische oliŽn
eth. olie A t/m D
eth. olie E t/m K
eth. olie L t/m R
eth. olie S t/m Z
etherische olie van de maand

Attars
blends


basisoliŽn
maceraten en vetten
basisolie van de maand
toepassingen


Nederlandse namen
botanische namen
recepten
hydrolaten

therapeutische mengsels
zalven
gelsDode Zee
Edom huidverzorging
Edom aanbieding
Safi huidverzorging
Dode Zee INFO
Dode Zee mineralen
Dode Zee modder
RŁgener Krijt
probeersetje Krijt


prijzen
basisoliŽn
etherische oliŽn
grootverpakkingen
professionals

therapeutische mengsels

insecten verdrijven
info plantaardige
huidverzorging
Aanbiedingsets
Neutral Dode Zee
Mineral RŁgener Krijt
Krijtbehandelingen
Tea Tree verzorging
Duindoorn verzorging
Rozenbottel verzorging
Cocos huidverzorging
Voetverzorging

handcrŤmes
shampoo
probeersetjes

massage oliŽn
huid oliŽnzepen
Aleppo zepen


   
DISCLAIMER


1. inhoud van de website

Onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De informatie over etherische oliŽn stamt uit jarenlange recherche en is deels verstrekt door aromatherapeuten, producenten en leveranciers. Een ander deel is afkomstig uit de volks- en natuurheelkunde en modern onderzoek, deze zijn lang niet altijd wetenschappelijk bewezen. Ook werden ervaringen van gebruikers zowel positief als negatief opgenomen. Ondanks de grote zorgvuldigheid is de site-eigenaar niet verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de informatie. De informatie en afbeeldingen dienen alleen ter persoonlijke informatie van de bezoeker.
Anthemis aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade als gevolg van de activiteiten die een gebruiker onderneemt op basis van de op deze pagina`s verstrekte informatie.

Niets van deze informatie mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de webmaster in welke vorm dan ook gereproduceerd of met gebruik van elektronische systemen verbreid worden.
Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten, aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend.


2. verantwoording

De informatie over etherische oliŽn, vette planten oliŽn en Dode Zee mineralen geeft slechts een indicatie van wat u van deze producten zou kunnen verwachten. Ook alle opgaven en practische tips, in het bijzonder in recepten, zijn slechts een indicatie waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. Niemand zal op basis van deze informatie, bij wie dan ook, een schadeclaim kunnen indienen, of hoe dan ook verhaal kunnen halen.
Deze informatie mag nooit als vervanging van de behandeling door een arts dienen. Iedere zelfbehandeling is voor eigen verantwoording.

Aan de informatie die in analysen (AOC en chromatogrammen) gegeven wordt, kunnen geen rechten ontleend worden.


3. reclamaties

Beschadigde pakjes of zendingen waaraan duidelijk te herkennen is dat de inhoud beschadigd is dienen geweigerd te worden. Na retour-ontvangst zenden wij dan omgaande nieuwe artikelen.

Fouten in een levering dienen binnen 24 uur na ontvangst gemeld te worden. Daarna worden reclamaties niet meer in behandeling genomen.

Onze oliŽn zijn niet gestandariseerde, onbehandelde natuurlijke producten. Verschillen in kleur, geur of consistentie tussen verschillende charges kunnen nooit grond tot reclamatie zijn.
Reclamaties worden uitsluitend dan in behandeling genomen als blijkt dat de betreffende olie afwijkt van de standaard waarden. Of als een geleverde basisolie minder dan 3 maanden houdbaar blijkt te zijn.

OliŽn worden voor iedere bestelling apart afgevuld. U ontvangt dus altijd verse oliŽn en geen flesjes die mogelijk al maanden of langer in een magazijn gestaan hebben. De flesjes worden verzegeld en van afvuldatum voorzien.
Om deze reden is het niet mogelijk oliŽn te ruilen of te retourneren.


4. persoonlijke gegevens

De bij bestelling aan ons geleverde persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van de bestelling en worden door ons nooit aan derden doorgeleverd. Er worden door ons geen adressen bewaard of gebruikt voor het zenden van reclamemails, na volledige afhandeling van de bestelling worden de gegevens vernietigd.


5. links

De inhoud van websites die vanuit deze site gelinkt worden kunnen veranderd zijn zonder dat webmaster hiervan in kennis gesteld werd. Voor de inhoud of uitvoering van de gelinkte sites dragen wij geen enkele verantwoording, ook moeten deze sites niet onze mening vertegenwoordigen ook niet als ze voldoen aan de wettelijke regels en voorschriften. Van gelinkte sites die door verandering niet meer voldoen aan onze uitgangspunten zullen de links verwijderd worden.copyright Anthťmis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden - info@anthemis.nl
   


wrattenoliŽn


oliŽn zoeken op
Nederlandse naam
botanische naam


Edom huidverzorging

aanbiedingreceptenmassage oliŽn

massage oliŽn zonder synthetische toevoegingen


welke olie voor welke kwaal