Puur Natuur verzorging met etherische oliŽn
Wratten of verrucae worden veroorzaakt een humaan papilloma virus.


sschimmelinfecties
baardschimmel
candida
candida test
hoofdschimmel
huidschimmel
kalknagel
liesschimmel
mondschimmel
nagelschimmel
oliŽn
oorschimmel
ringworm
spruw
tepelschimmel
vaginaleschimmel
voetschimmel
zwemmerseczeem


diverse infecties
aften
gordelroos
herpes
hoofdluis
hoofdpijn
koortslip
laryngitis
sinusitis


wratten
genitale wratten
platte wratten
ouderdoms wratten
voetwratten
waterwratjes
wratten oliŽn


prijzen


colloÔdaal zilver


huidproblemen
aambeien
couperose
dauwworm
eczeem
eelt
jeugdpuistjes/acne
lichen
likdoorns
psoriasis
roos
rosacea
wintertenen


Dode Zee
Edom huidverzorging
Edom aanbieding
Safi huidverzorging
Dode Zee mineralen
Dode Zee modder
RŁgener Krijt
probeersetje Krijt


plantaardige huidverzorging
Neutral Dode Zee
Mineral RŁgener Krijt
Tea Tree verzorging
Duindoorn verzorging
Rozenbottel verzorging
Cocos huidverzorging


etherische oliŽn
A t/m D
E t/m K
L t/m R
S t/m Z


basis oliŽn

Nederlandse namen
botanische namen


diversen

gezondheidshangers
hydrolaten
massage oliŽn

Aleppo zepen


 
WRATTEN OLIňN
De kans op resultaat is met een behandeling met etherische oliŽn net zo groot als bij de reguliere methoden. Het voordeel is echter dat de behandeling volkomen pijnloos en de kans op irritaties van de huid rond de wrat klein is. Er zijn meerdere etherische oliŽn die voor het effectieve bestrijden van wratten gebruikt kunnen worden. Naast deze pure etherische oliŽn wij bieden eveneens een aantal zeer werkzame composities (wrattenoliŽn) aan.


2134
info
wratten olie mengsel van etherische oliŽn o.a. Thuja, Citroen, Basilicum en Lavendel met Tea Tree olie als basis. Werkzaam bij de meeste soorten wratten.   10 ml.
20 ml.
2134/A wratten olie effectief bij hardnekkige wratten, niet voor platte wratten. Compositie van etherische oliŽn o.a. Basilicum en Lavendel met Tea Tree olie als basis. Voorzichtig gebruiken, kan de huid rond de wrat irriteren.   10 ml.
20 ml.
2134/B wratten olie voor voetwratten, ook effectief bij grote hardnekkige wratten. Niet voor platte wratten. Compositie van o.a. Thuja, Basilicum en Lavendel. Voorzichtig gebruiken, kan de huid rond de wrat irriteren.   10 ml.
20 ml.
2134/P wratten olie compositie met o.a. Citroen en Lavendel voor de behandeling van platte wratten en bruine huidvlekken. Dit mengsel is fototoxisch, dus niet in de zon gebruiken !   10 ml.
20 ml.
2134/GT
info
wratten olie voor de behandeling van genitale wratten. Compositie van o.a. Tea Tree, Tijm, Thuja en Lavendel. 2x per dag aanstippen, grote aantallen behandelen met kompres, inwendig met spoeling.   10 ml.
20 ml.

2134/WW wratten olie voor waterwratjes. Compositie van o.a. Geranium, Thuja en Lavendel met Tea Tree als basis. Dagelijks aanstippen of behandelen met kompres.   10 ml.
20 ml.
2134/WS wratten olie voor ontstoken of bloedende waterwratjes. Compositie van o.a. Citroen, Thuja en Lavendel met Tea Tree als basis. Dagelijks aanstippen of behandelen m.b.v. een kompres.   10 ml.
20 ml.De volgende etherische oliŽn zijn allen uitstekende wrattenbestrijders. Het pure gebruik ervan kan in sommige gevallen echter huidirritatie rond de wrat veroorzaken, het is in dat geval raadzaam de betreffende olie te mengen met een niet irriterende olie of kompressen toe te passen. Alle oliŽn worden geleverd met een uitgebreide beschrijving en veel toepassingstips.
..
E1011 Basilicum, Ocimum basilicum, vooral werkzaam bij grote wratten en voetwratten. Voorzichtig gebruiken kan huidirritaties rond de wrat veroorzaken !   10 ml.
E1010 info 5 ml.
   
E1085 Citroen, Citrus limonum, vooral werkzaam bij platte wratten, bruine vlekken met schilfers en ouderdomswratten. Dagelijks aanstippen geeft uitstekende resultaten  

10 ml.

info  
 
2131 Tea Tree Melaleuca alternifolia, heeft een zeer brede werking en doodt vele schimmels, bacteriŽn en virussen, wordt daarom bij allerlei kwaaltjes met succes gebruikt. Voor de behandeling van o.a. geÔnfecteerde (ouderdoms)wratten. Is onschadelijk voor de gezonde huid. In combinatie met andere etherische oliŽn zeer werkzaam in de bestrijding van alle soorten wratten, behalve platte.   10 ml.
info    
 
 
E1880 Tijm, Thymus vulgaris, deze uitstekende wrattenbestrijder kan ernstige huidirritaties veroorzaken, daarom nooit puur gebruiken, maar in combinatie met andere oliŽn.   10 ml.
info  
E1890 Tijm wild, Thymus serpylum, net als de gewone Tijm, een goede wrattenbestrijder. Ook deze olie kan de huid irriteren en kan daarom beter niet puur maar in mengsels gebruikt worden.   10 ml.
info  
E0035 Thuja, Thuja occidentalis, is in zijn pure vorm de wratten-olie bij uitstek. Bij alle soorten wratten, vooral grote wratten, zijn zeer goede resultaten te behalen. Thuja is oraal giftig, daarom voorzichtig gebruiken !!   10 ml.
E0034 info 5 ml.

bestellen Bovenstaande producten kunt u per email bestellen, schrijf in de onderwerpregel van uw bericht `bestelling`.
Ook kunt u gebruik maken van het bestelformulier op onze site.
Verzendkosten en levervoorwaarden vindt u > > > > hierVeel kwaaltjes en ongemakken kunnen met etherische oliŽn of Dode Zee mineralen effectief behandeld worden klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.
   
/probleem/wrattenolie.htm - laatste wijziging zondag 24 juli 2011